+32 11 22 22 80   E-Mail verzenden

Projectsite Vilveldje


Projectsite ‘Vilveldje’ situeert zich in het centrum van Diepenbeek en is gelegen in de Wijkstraat en de Kogelstraat. Het project bevindt zich op een boogscheut van de markt en de kerk. De openbare diensten, scholen, de middenstand- en horecazaken zijn allen te bereiken op wandelafstand. Projectsite ‘Vilveldje’ is uitstekend gelegen en zeer gemakkelijk bereikbaar via diverse invalswegen. Op minder dan 10 minuten bereik je het stadscentrum van Genk, Hasselt en Bilzen.

Voor natuurliefhebbers en fietsfanaten is Diepenbeek de ideale omgeving. Het dorp bezit mooie natuurgebieden met aangeduide wandelpaden en fietsroutes. Ook voor fanatieke sporters heeft Diepenbeek geen geheimen. De sportdienst wil zoveel mogelijk inwoners regelmatig laten sporten en dit op het Demerstrand in een zeer mooie en uitgebreide infrastructuur. Samen met verschillende jeugdbewegingen ziet de Diepenbeekse jeugdraad erop toe dat kinderen en jongeren zich op een veilige manier kunnen amuseren. Elk weekend staan er tientallen vrijwilligers klaar om samen met jullie kinderen een spetterende dag te beleven.

Projectsite ‘Vilveldje is een project met oog voor detail. Het terrein zal ingevuld worden met verschillende functies die jong en oud zullen bekoren. Van sociale woningen tot een rusthuis met meer dan 90 kamers of luxueuze appartementen,… iedereen kan zijn gading vinden binnen projectsite ‘Vilveldje’.

 

Functies binnen de projectsite:

 

  • Sociale woningen
  • Grote handelsruimten
  • Appartementen
  • Serviceflats
  • Rusthuis
  • Woningen

 

Tijdens de ontwikkeling van dit project werd uitvoerig nagedacht over parkeergelegenheid. De bewoners hebben de kans om zich een ondergrondse of bovengrondse autostaanplaats aan te schaffen en bezoekers van de aanwezige handel zullen zonder probleem een plaatsje voor hun auto vinden op de openbare parking.


Serviceflats/assistentiewoningen

 

 

Overzicht appartementen: Binnenkort meer informatie

 

Appartement Oppervlakte Oppervlakte Terras Slaapkamers Plan  
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Vraag meer info over dit project

* Naam:         * Voorkeurappartement:        
* Adres:        
* Woonplaats:         Vragen en opmerkingen:
* Tel / gsm:        
* E-mail:         Vercammenwoonprojecten.be respecteert uw privacy!

Wij gebruiken uw gegevens enkel voor bovenstaande aanvraag en delen deze niet met derden.
Wij dragen uw privacy hoog in het vaandel, lees onze disclaimer voor meer info.